SevgiSohbet.Com - sevgi sohbet forumu, forum siteleri
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
23 Mayıs 2012, 16:53:47
4762 Mesaj 3122 Konu Gönderen: 882 Üye
Son üye: horazon
SevgiSohbet.Com - sevgi sohbet forumu, forum siteleri  |  Global Sohbet Kanallarımız  |  Diğer Sohbet Kanallarımız.  |  #edebiyat « önceki sonraki »
Sayfa: [1]
Gönderen Konu: #edebiyat  (Okunma Sayısı 355 defa)
unknown
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« : 26 Ağustos 2011, 07:05:23 »

uzun zamandan beri aranızdayım, aslında kanal açmayı düşünmüyordum ama zamanla oluşabilecek arkadaşlıklarım için bu kararı aldım.Kanala girecek olan arkadaşların pek geyik muhabbeti için gelmesinden yana değilim...Boş konuşanların ve  kanaldaki aklı fikri sadece birilerini ayartmak  olan zihniyetteki insanlara tahammülüm yoktur.zaten zorla kimseyi çağırmıyorum ama gelecek olan insanların da benim göstermiş olduğum hassasiyete birazcık dikkat etmeleri gerektiğini düşünürüm.Unutmayın ki sanalda olsak burda insan kendisini temsil ediyor.

kanalımda huzuru bozan admin dahi olsa çıkmasını söylerim...sakın kimse ben yöneticiyim burdan çıkmam gibi bir zihniyete kapılmasın...suskun olmam sessiz olmam çaresiz ve aciz olduğum anlamına gelmez...

açık adresim yok, zahmetsiz büyümüşüm, hamurumda yalnızlık var, hikayeler, masallar hepsinden bir parça sıkıştırmışım da;benim hikayemi bulamamışım. korkmadan yürüyebilirim artık. kendimden başka gideceğim adres yok nasılsa...
Sayfa: [1]
SevgiSohbet.Com - sevgi sohbet forumu, forum siteleri  |  Global Sohbet Kanallarımız  |  Diğer Sohbet Kanallarımız.  |  #edebiyat « önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer:  

| forum siteleri | chat | sevgi |