SevgiSohbet.Com - sevgi sohbet forumu, forum siteleri
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
23 Mayıs 2012, 17:17:15
4762 Mesaj 3122 Konu Gönderen: 882 Üye
Son üye: horazon
SevgiSohbet.Com - sevgi sohbet forumu, forum siteleri  |  FORUM OYUNLARI  |  HAYALLERİNİZ  |  HayaLindeKi kız Arkadaş [erkekler için] « önceki sonraki »
Sayfa: [1]
Gönderen Konu: HayaLindeKi kız Arkadaş [erkekler için]  (Okunma Sayısı 1009 defa)
ReSeT
Ziyaretçi
« : 20 Ocak 2011, 10:13:31 »

burayada biz yazalım ama ben birazzdan yazıcam hayal edicek vaktim yok GülümsemeGülümsemeGülümseme
admin
Yönetici
Tam Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 20 Ocak 2011, 17:56:17 »

Şimdiki kızlarada güvenılmıyokı kardesım, Allah ınsallah  soyumuzun devamını saglıycak 0 geçmişli bir  kız nasip etsin dimekten baska bişi gelmez Gülümseme sen istedigin kadar emın ol gene  varsa vardır  mazide bir incelık Gülümseme
ReSeT
Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 20 Ocak 2011, 17:57:40 »

haklısın kanka bu devirde o bahsettiğin kız nadir bulunuyor ara bulursun ben buldum mutluyum Allahıma şükür..
EsLem
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : 09 Mart 2011, 17:55:52 »

pehh erkek cok bulunuyorda hihihi
aSSa
Yeni Üye
*

Kimin Yegenii :)

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : 12 Mart 2011, 11:51:07 »

ßu Konu Çok KapSamLı ßi  O Kadar Da Zor ßi Soru Ama ßenCe Hayatına Sokucağın ßayan Seni Her Yerde Ta$ıyaßilmeLi Karakter oLarak Vede Sfıır(0) Geçmi$i oLması Taßikide Çok £ii oLur Ama ßu DevirDe Onu ßulmak Çok Zor aLLahım Sonumuzu Hayırlı £tsin. Gülümseme)

SaLLanSa Da YıkıLmaz Tahtım...! aSSa_||_HaDeKaM..!:
Bendis
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : 18 Nisan 2011, 15:59:47 »

Arayın Arayın Arayan Bulur Mevlasınıda Belasınıda : )
unknown
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : 26 Ağustos 2011, 06:01:50 »

hayelimdeki kız arkadaş mı ? Gülümseme)) realist olduğumdan hayellere inanmam onun yerine başarının gücüne inananlardanım.insan plan yaptığı zaman yukardaki gülermiş diye bir söz vardır.hayatı akışına bırakmak lazım zaten siz istemeseniz bile birisi mutlaka çıkıp kendini fark ettiriyor. Ama tabiki humanist dileklerim var insanların mutlu olmalarını çok isterdim lakin birçoğumuzun olamadığını da bilmekteyim.Yapılcak çok fazla şey yok elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışsak bu bile yeterli bizler için

açık adresim yok, zahmetsiz büyümüşüm, hamurumda yalnızlık var, hikayeler, masallar hepsinden bir parça sıkıştırmışım da;benim hikayemi bulamamışım. korkmadan yürüyebilirim artık. kendimden başka gideceğim adres yok nasılsa...
Sayfa: [1]
SevgiSohbet.Com - sevgi sohbet forumu, forum siteleri  |  FORUM OYUNLARI  |  HAYALLERİNİZ  |  HayaLindeKi kız Arkadaş [erkekler için] « önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer:  

| forum siteleri | chat | sevgi |