SevgiSohbet.Com - sevgi sohbet forumu, forum siteleri
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
23 Mayıs 2012, 23:28:30
4762 Mesaj 3122 Konu Gönderen: 882 Üye
Son üye: horazon
SevgiSohbet.Com - sevgi sohbet forumu, forum siteleri  |  Röportajlarımız  |  SevgiSohbet.Com 'dan Röportajlar  |  SensiZ « önceki sonraki »
Sayfa: [1]
Gönderen Konu: SensiZ  (Okunma Sayısı 2320 defa)
MeLanKOLıA_
Ziyaretçi
« : 19 Ağustos 2009, 21:25:07 »

Sevgisohbet kanalını nasıl buluyosun ve neden vazgeçemıyosun...
sensiz
Acemi Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 19 Ağustos 2009, 21:35:05 »

valla samet bey cok guzel matrak ınsan konustukca daha haz alıyo ben cok sevıyorum bu kanalı herseyı ıle ıyı gunde kotu gunde kanalı hıc bırakmadım bırakmayacagımda bunu herkes bole bılsın saygılar slm lar yolluyorum
MeLanKOLıA_
Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 19 Ağustos 2009, 21:40:50 »

Gülümseme Helal sana ömer bey evet güzel kanal bazen canımızı sıkan insanlar oluyo ama napalım okadar olsun lan beni sevmıyomusun yani benım içinde gelmıyomusun Kahkaha Dil çıkaran
sensiz
Acemi Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : 19 Ağustos 2009, 21:46:09 »

bak sımdı ayıp ettın kanka yane samet bey sız benım gozde arkadaslarımdan bırtanesınız bole konusmayın lutfen benım yanımda kımse yokken sız vardınız sızı hıc bır zaman unutmam benı kanala ve forum sıtesıne sız daha cok bagladınız sze bınlerce mınnetarım samet bey yane kankam sevıyorum sevmektende hıc bıkmıyorum bırıcık kankam benım gorusuruz
MeLanKOLıA_
Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 19 Ağustos 2009, 22:31:12 »

Eyvallah kardeşim şaka yaptım ya sende damardan girdin bak şukadarını söylıyım bu sıtede herkesle kavga yaptım tartıştım bi senle yapmadım kardesım benı hep anladın ama ötekıler anlamadı beni hiç.neyse sağol bende yerin ayrı bitanesin SensiZ
DARKANGEL
Acemi Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : 19 Ağustos 2009, 22:41:42 »

muhabbet koyu burda mevzu nedir?
ReSeT
Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : 12 Aralık 2010, 16:31:35 »

benim için gelen yokmu buraya  Öpücük Öpücük Öpücük
Sayfa: [1]
SevgiSohbet.Com - sevgi sohbet forumu, forum siteleri  |  Röportajlarımız  |  SevgiSohbet.Com 'dan Röportajlar  |  SensiZ « önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer:  

| forum siteleri | chat | sevgi |